Vi söker en kanslichef – tjänsten är nu tillsatt

Sveriges Filatelist-Förbund och Förbundet Sveriges Frimärksungdom söker en kanslichef.

SFF är riksorganisationen för frimärks-, brev- och vykortssamlare med flera. Förbundet bildades 1886 och har i dag nästan 3.000 medlemmar. De flesta är med i någon av drygt 100 lokalföreningar runt om i landet eller i någon av de olika riksföreningarna.

Vår kanslichef Per Bunnstad ska gå i pension och det blir en nyinrättad tjänst tillsammans med SFU.

SFU – Förbundet Sveriges Frimärksungdom – finns för att utveckla intresset för frimärkskunskap och frimärkssamlandet hos ungdomar. SFU vill ge alla medlemmar tillfälle att utveckla sin kreativitet, förverkliga sina idéer, träffa andra med samma intresse.

Arbetsuppgifter

Vi erbjuder dig omväxlande och utmanande arbetsuppgifter med stor möjlighet att vara med och bidra till utveckling av verksamheterna. Du ansvarar för all hantering och administration av förbundens hemsidor och förbundens sociala medier.

Du ansvarar för förbundens ekonomi så som löpande redovisning, utbetalningar, ekonomiska rapporter samt kontakt med bank. I rollen ingår hantering av medlemsregistret, vilket innebär registrering av nya medlemmar, förändringar, utskick samt rapporter.

Som kanslichef har du ansvar för att förbereda och koordinera olika former av möten, evenemang och mässor som anordnas av förbunden. Du har även ansvar för kansliets korrespondens samt andra vid kansliet förekommande arbetsuppgifter.

Kvalifikationer

För att lyckas i rollen har du:

  • Ett intresse av frimärkssamlande/filateli
  • Erfarenhet från administrativt arbete
  • Grundläggande kunskaper i Office
  • Kunskap och erfarenhet från arbete inom ekonomi och redovisning
  • God teknisk förmåga och kunskap för att kunna hantera arbete med hemsidor och social medier
  • Körkort
  • Flytande svenska i tal och skrift
  • God kunskap i engelska i tal och skrift

Som person tar du stort ansvar för dina arbetsuppgifter och har en god förmåga att skapa struktur och planera. Du är serviceinriktad och bra på att knyta kontakter och samarbeta. Du har mycket god kommunikativ förmåga såväl skriftligt som muntligt och kan snabbt ställa om och prioritera mellan olika arbetsuppgifter när arbetet så kräver. Du är prestigelös och har en god förmåga att kunna leda de ideella krafterna.

Vi håller intervjuer löpande. Välkommen in med din ansökan.

Frågor besvaras av och ansökningar skickas till Lars Nordberg, vice ordförande SFF,  lars@baravi.se, 072–544 65 98 och Glenn Larsson, ordförande SFU, glenn.larsson@sfu.se,
070–935 29 62

Posta en kommentar

Drivs av Wordpress, av Cynatic