Välkommen till palmarés

GOTHEX 2011 palmarès med prisutdelning!
Palmarès med prisutdelning sker på lördagen den 3 september klockan 19:00. Platsen blir klassiska restaurant VALAND, som ligger mitt i stan, på klassiska paradgatan Kungsportsavenyen.

Restaurangen ligger på behagligt promenadavstånd från utställningen och det officiella utställningshotellet Hotel Liseberg Heden. Under palmarèn genomförs prisutdelningen och alla utställare som deltager i palmarèn kommer också att få sin medalj och utmärkelse på plats!

En trerättersmeny, bestående av Toast Skagen med löjrom – Pocherad Hälleflundra – Hallonpannacotta, med välkomstdrink, drycker och vin till maten kommer att serveras.

Vi förväntar oss ett mycket stort intresse från utställare, handlare och postverk med flera att delta i palmarèn. Antalet platser är begränsat och därför vill vi redan nu erbjuda alla möjlighet att anmäla sig att vara med.

Palmarèsbiljetten kostar 600 kronor/person och kan endast bokas genom att sända epost till mig senast den 15 juli. Jag önskar veta antal biljetter och namnen på gästerna. Återigen tänk på att vi har begränsat med platser, så var snabb.

Välkomna med era bokningar så snart som möjligt!

Kjell Nilson
Telefon 0705 – 625 400
Epost: kjell.nilson@axxess2.se

Posta en kommentar