Välkommen till Norrphil 2022

Som huvudsponsor för NorrPhil 2022 är det en stor glädje för mig och övriga medarbetare på AB Philea att få hälsa dig välkommen till utställningen, oavsett om du är utställare, handlarkollega eller intresserad besökare.

Peter Johansen, VD AB Philea

Utställningen skulle ju genomförts i mars men – som ni vet – så satte Covid-19 stopp för det. Nu är det äntligen dags.

Vi har på nära håll kunnat följa de förberedelser som utställningskommittén, under Mats Söderbergs ledning, genomfört och vet att det kommer att bli ett fint event.

Det visas fantastiska samlingar, och ett antal utställare kommer att berätta om sina alster för hugade besökare. Detta är en möjlighet att verkligen tränga in på djupet i samlingen.

Många handlare, postföretag och föreningar deltar för att det ska bli ett mångsidigt och fint event. Du får många möjligheter att fynda till din egen samling. Vi har även internationellt deltagande vilket gläder mig särskilt.

Föreläsningar, auktioner, seminarier och ett antal sociala arrangemang kompletterar det hela.

Ta del av utbudet i den bokhandel med filatelistisk litteratur, kataloger mm som finns på utställningen.

Träffa oss i AB Phileas monter och diskutera kommande samarbete.

Passa på och njut av mångfalden i arrangemanget. Då förstår du nog omedelbart varför utställningarna är så viktiga för filatelin och deltiologin. Träffa likasinnade från hela landet och ta gärna med dig vänner och bekanta till utställningen. Ni kommer garanterat att ha en hel del att samtala om efteråt. Det är fri entré tillutställningen!

Peter Johansen
VD, AB Philea

Posta en kommentar