UK valde styrelse

Under den gångna helgen, den 22–23 oktober, träffades Utställningskollegiet för sitt ordinarie möte, som genomförs vartannat år.

Utställningskollegiet valde en ny styrelse där Jonas Hällström (Skövde) återvaldes till ordförande och Patrik Larsson (Skövde) och Jan Berg (Stockholm) valdes till ordinarie ledamöter.

Bengt Bengtsson (Varberg) är alltjämt fortfarande SFU:s representant i UK:s styrelse.

SFF:s representant i UK:s styrelse kommer tillsvidare att vara någon ur SFF:s Förbundsstyrelse.

En mer omfattande redovisning av framtidsarbetet inom UK kommer att redovisas vid ett senare tillfälle, men på kort sikt, kan nämnas, kommer UK:s viktigaste fokus att vara att tillsammans med Förbundsstyrelsen i SFF arbeta med en för svensk filateli gemensam framtidsvision.

Posta en kommentar

2 kommentarer
 1. Finn Nielsen skriver:

  Hej
  Vilken sandlåda är vi nu i??? Den ena dag vill men inte vara med, nästa dag kryber man till korset igen.
  Hälsning
  Finn Nielsen
  Helsingborg

 2. Christer Jonasson skriver:

  Jo sandlåda kan man tycka! Dock bör förbundet vara rädda om alla medlemmar! Jag tror nog Jonas hela tiden har velat vara med och jag tror det är en man som drar många strån till stacken! Upplever honom som lite av en visionär! Det saknas!! Det är lätt för mig och många andra att sitta på läktaren!, och tala om hur spelarna spelar, istället för att spela själv! Min kommentar blir: “Errare humanum est, ignoscere divinum” Vill dessutom tillägga!: Pax melior est quam iustissimum bellum

Drivs av Wordpress, av Cynatic