Stor utställning i Malmö i september

Välkommen till Nordia 2020 i Malmö som är en filatelistisk utställning med nordisk status. Utställningen är organiserad av ett antal av skånska klubbar tillsammans med de fem nordiska filateliförbunden.

Nordia är en samlingspunkt för frimärks- och vykortsintresserade från hela Norden. Vi räknar också med besökare från både Europa och USA.

Höjdpunkter
• Club de Monte Carlo visar upp några av världen bästa frimärken
• Ringströms museum deltar med exklusiva objekt
• I inbjuden klass visas troligen världens största samling av Skilling Banco
• SSPD, Sällskapet för Svensk Posthistorisk Dokumentation, firar 50 år med specialutställning
• Postnord går in som sponsor

Nordia 2020 äger rum på Malmö-Mässan, bara 13 minuter med tåg från Köpenhamns flygplats. Det kan inte vara lättare att besöka utställningen vare sig du bor i Sverige eller i något annat land.

Arbetsgruppen har planerat denna utställning sedan 2018, när Malmex 2018 ägde rum på samma plats.
– Utifrån denna erfarenhet är vi stolta över att bjuda in dig till en ännu bättre, större och mer internationell filatelistisk utställning. Vi vet att denna lokal har bra belysning, gott om utrymme och hotell tvärs över gatan med skybar på 16:e våningen med panoramafönster i alla väderstreck. Här får du en unik vy över Malmö och Öresund, noterar Lars Nordberg som är ordförande i organisationskommittén.

Utställningen omfattar hedersklass, mästarklass och alla tävlingsklasser enligt reglementet för nordiska utställningar.

– Kom och studera cirka 1 000 ramsidor fyllda med filatelistiska föremål, sök objekten till din samling hos cirka 30 återförsäljare, fyll magen med goda måltider och drycker från restaurangen. Vad mer kan vi erbjuda dig?
Ta med dig din partner och upplev Malmö såväl som Köpenhamn. Med tåg kan du enkelt komma till olika attraktioner, på båda sidor Öresund, direkt från vårt utvalda hotell, avrundar, Lars Nordberg.

Posta en kommentar