Stamps in Svedala är tillbaka!

Efter att restriktionerna för att hålla mässor har lättats, och förhoppningsvis kommer att lättas ytterligare framöver, har vi bestämt att arrangera frimärks- och vykortsmässan Stamps in Svedala som planerat andra helgen i september, dvs. den 11 september 2021. I år blir mässan en dag, men med något längre öppettider.

Mässan arrangeras i år, precis som förra gången, i de nya fräscha lokalerna i Aggarpshallen i Svedala. Fri entré och gott om parkeringsmöjligheter. Vi kommer även att ha en cafeteria. Mer information om mässan, öppettider, vägbeskrivning m.m. finns på www.sufs.se/sis. På hemsidan finns även en lista över de handlare som hittills har anmält intresse av att delta. 

Vi kommer att vidta försiktighetsåtgärder för att minska eventuell smittspridning genom att placera ut handlarborden med stort mellanrum, vilket den stora och luftiga lokalen är väl anpassad för. Vi kommer även att begränsa antal besökare så att trängsel inte uppstår samt se till att handdesinfektion finns tillgänglig i lokalerna. Vi återkommer med mer information om detta på vår hemsida, när det närmar sig. 

Vi hälsar såväl gamla som nya besökare och handlare varmt välkomna.

Posta en kommentar