Mässan i Svedala i större lokaler

Samlarmässan i Svedala kommer att byta lokal till mässan i september. Detta för att kunna få plats med fler säljare då man har växt ur befintlig lokal.

Bilderna är som alltid klickbara för större sådana

Mässan Svedala firar i år 20 år som mässa. För att kunna bemöta önskemål från bland andra frimärks- och vykortssäljare som vill vara med, men som tidigare inte har fått plats, byter man lokal till Aggarpshallen i Svedala.
– Aggarpshallen ligger på gångavstånd från järnvägsstationen i Svedala och är en nybyggd och modern hall med nästan dubbelt så stor yta som tidigare lokal, noterar Andreas Björk i arrangörsstaben.

Borden kommer inte att behöva stå lika tätt som tidigare, samtidigt kan antal säljare utökas rejält. Det blir således mer plats för besökarna att fynda bland vykort och frimärken samtidigt som utbudet blir större.
– Vi kommer också att ha tillgång till en modern kafeteria där föreningen som vanligt kan förse besökarna med kaffe och tilltugg samtidigt som de träffar och minglar med andra samlare. Under mina år med mässan har jag deltagit i många intressanta samtal om allt mellan himmel jord i filatelivärden i cafeterian. Denna tradition kommer att leva vidare, uppger Andreas Björk.

Mässan arrangeras fortfarande av Svedala Unga Frimärkssamlare och vänder sig till samlare i alla åldrar.

– Vår ambition är att det ska finnas något för alla på mässan; från den avancerade samlaren till nybörjaren. Mer information och karta till Aggarpshallen finns på www.sufs.se/sis. Varmt välkomna till Sveriges största årligen återkommande frimärks- och vykortsmässa. Vi ses helgen den 7–8 september 2019, avrundar Andreas Björk.

Posta en kommentar