Sista dagen för Jeanette på kansliet

I går avtackades Jeanette Aronsson som kanslist hos SFF och vice ordförande Lars Nordberg var på plats vid det kansli som håller på att avvecklas i Skillingaryd.

Jeanette Aronsson visade Lars Nordberg medlemsregister och lite mer.

SFF och ungdomsförbundet Sfu har nu ett gemensamt kansli i Älvsjö utanför Stockholm med Elisabeth Björklund Joback som kanslichef på heltid med ungefär 20 timmar i veckan per förbund.

På kansliet i Skillingaryd har Jeanette Aronsson tillsammans med Per Bunnstad svarat för medlemsregister, ekonomi, hemsida och mycket mer. Elisabeth tar nu över de flesta av arbetsuppgifterna.

Lars, Jeanette och Per var fysiskt på plats vid tisdagens möte och Elisabeth via telefon. Per jobbar kvar en månad till innan han går i pension och det återstår en hel del slutarbete som transport av litteratur och mycket mer till det nya kansliet. Ramarkivet blir kvar i Skillingaryd.

Under en övergångsperiod kommer Lars Nordberg att ansvara för vissa arbetsuppgifter som medlemsregister och hemsida. SFF har som mål att snart ha ett nytt medlemsregister igång. En förändrad hemsida lär dröja ett tag till men det pågår ett arbete att få fram en modern hemsida.

Från SFF tackar vi Jeanette för hennes arbete på kansliet. Hon började i december 2018 då hon efterträdde Therese Fornstål som började på kansliet i Skillingaryd 2007.

Lars Nordberg kom med en blomma till Jeanette Aronsson.

Posta en kommentar