Här är resutlaten från Baltex

Nu har vi fått resultaten från Baltex.

Läs mer i denna pdf.

Posta en kommentar

3 kommentarer
 1. Thomas Henningsen skriver:

  En trevlig utställning som jag ställde ut en luftpostsamling på.Jag fick inte de poäng som man önskar men tänkte att juryn kunde förklara.När det var dags att träffa juryn på utsatt tid hade de åkt och kvar var en jurymedlem från Australien (tror jag) han var iallafall inte påläst om mitt exponat och kunde inte förklara resultatet. Lätt besviken blev jag och mitt utställarintresse är inte så stort längre.

 2. Kjell skriver:

  Hej Thomas
  Var det samma exponat som du visade på Skåneland 2010 ?
  Där fick du ju 10 poäng högre av den juryn
  Hade du plockat bort några godbitar till Baltex eller du hade kompletterat med NYA objekt ?

  /Kjell

Drivs av Wordpress, av Cynatic