Putins brev hamnade hos Per i Trelleborg

Vladimir Putin bor inte i Trelleborg men ett brev till den ryske presidenten hamnade för några dagar hos en man som heter Per och som bor i Trelleborg.
Per som vill vara anonym, säger till Trelleborgs Allehanda att han blev mycket förvånad när han bland räkningar och reklam fann ett brev till Putin.

Det finns ingen avsänder på brevet men Pers husnummer i Trelleborg stämmer överens med det sexsiffriga nummer som går till Putin.

Brevet delades alltså ut i Sverige trots att det var skickat till Ryssland.

Per Ljungberg på Postnords presstjänst säger till Aftonbladet att han aldrig har varit med om någon liknande felsortering.
– Det är svårt att förklara. Det är ju framför allt maskiner som sorterar posten och någonstans har det blivit väldigt fel. Men jag har aldrig varit med om att det har blivit så fel, säger han till Aftonbladet.

brev-till-putin-170330

Posta en kommentar

En enda kommentar
  1. Kjell skriver:

    Det måste vara en nybörjare på Postnord som svarat på frågan.

    Det är ganska naturligt att ett brev ibland sitter lite ihop med ett annat och blir då sorterat av maskin. Brevbärarna får allt färdigsorterat av maskin och jag tror knappast att de har tid, att kolla adressen på hela bunten kuvert som skulle till Per i Trelleborg.
    Det står bara Postnord längst ned på kuvertet. Hade det istället stått Postnord Malmö så kunde man gissat, att det var där det hände.