Postiljonen huvudsponsor av tre stora arrangemang

Postiljonen AB som fyller 50 år 2018 firar sitt jubileumsår bland annat med att sponsra den nationella frimärksutställningen Malmex 2018. Utställningen ingår i ett större sponsorpaket där företaget är huvudsponsor av tre stora arrangemang som hålls i hemstaden Malmö de kommande åren.

Från Baltex 2014 i Malmö

Från Baltex 2014 i Malmö

Dessa arrangemang är Sveriges Filatelist-Förbunds Kongress den 6–8 april 2018, där det numera även ingår SFF-dagar med handlarmontrar, föredrag med mera. Under hösten samma år hålls 31 augusti -2 september den nationella utställningen Malmex 2018. Två år senare, 4–6 september 2020 är det sedan dags för Sverige och Malmö att vara värdar för Nordia 2020. Arrangör är Malmö Filatelistförening i samverkan med ett antal skånska frimärksklubbar som återupplivar namnet Malmex, ett internationellt väletablerat namn för frimärksmässor i Postiljonens regi på 1970- och 1980-talen.
 
Utställningarna kommer att arrangeras på Malmömässan och kongress/SFF-dagarna på Quality Hotel View. Båda ligger i den nya stadsdelen Hyllie, granne med Malmö Arena, Emporia Shoppingcenter och inte minst Hyllie Station. Med tåget tar det 25 minuter till Köpenhamn city, tolv minuter till Köpenhamns flygplats och endast tre minuter till centrala Malmö.
 
– Postiljonen är mycket stolt och glad att kunna sponsra och delta i arrangerandet av dessa tre stora och för filatelin viktiga arrangemang. Som sponsorpartners av de två frimärksutställningarna har företaget engagerat den internationella auktionsfirman Spink, som man redan har samarbete med på den nordiska marknaden, samt en annan samarbetspartner den välkända och välanvända auktionsportalen Philasearch. Postiljonen och utställningsledningen, med Lars Nordberg som ordförande, ser fram emot ett givande samarbete med båda dessa världsomspännande organisationer, noterar Anna Johnsson Winqvist i ett pressmeddelande från Postiljonen.

Sponsorskapet klart: Lars-Olow Carlsson, Lars Nordberg och Claes Arnrup

Sponsorskapet klart: Lars-Olow Carlsson, Lars Nordberg och Claes Arnrup

Posta en kommentar