Ny bok, 12 öre Vapentyp Plåt 5-8

Ännu en bok som är skriven av Mikael Carlsson som handlar om 12 öre vapen plåt 5-8.

Denna bok är en fortsättning på tidigare ”12 över Vapentyp Plåt 1-4” av samme författare. Boken är en genomgång av utgåvan 12 öre vapentyp, både historiken och de tekniska detaljerna kring de leveranser/tryckningar som gjordes med dessa plåtar. Även exempel på helsaker med dessa märken finns avbildade. Väldigt många positioner på respektive plåt är bestämda och illustrerade med detaljfoto på avvikelser. Varje position på plåten har identifierats när det varit möjligt. Kanske inte alla samlare går på djupet men är man intresserad av detta märke är denna bok till mycket nytta.

Funderar du också på att skriva en bok om frimärken eller kanske redan gjort det. SFF är intresserade av att hjälpa till att sprida litteratur om filateli i olika former. Tag kontakt med oss så kan vi se vad vi kan hjälpa till med allt från att sälja boken till att trycka den.

Beställning
Boken finns nu i lager och kan beställas genom att sätta in 150:- plus frakt 60:- inom Sverige på till förbundets bg 568-1580. ange Vapentyp Plåt 5-8 på talongen samt ditt medlemsnummer och mobilnummer.

Posta en kommentar