NorrPhil 2022 flyttas till november (vecka 44)

Smittspridningen i Sverige skenar för närvarande. Det gäller inte bara covid-19 utan även vanlig säsongsinfluensa, RS-virus och vinterkräksjuka. Vi ser inte att det är möjligt att genomföra NorrPhil 2022 i början av mars på ett tillräckligt smittsäkert sätt.

Av omtanke om våra utställare, våra besökare, våra handlare och, inte minst, våra funktionärer har utställningskommittén därför beslutat, idag, att flytta NorrPhil 2022 till vecka 44, med genomförande 4-6 november. Platsen kommer att bli densamma – Tibble Gymnasium. Vi inser att detta ställer till det en hel del för många men vi ser oss inte ha något annat val.

Alla berörda, som på något sätt skulle medverka, kommer att informeras eller har redan informerats. För dig som besökare är det bara att rikta in sig på den nya tidpunkten. Har du redan bokat rum på Scandic i Täby så är den bokningen annullerad. Anvisningar för bokning till utställningen i november kommer att publiceras på SFF hemsida, på utställningens hemsida samt i Filatelisten i Nordisk Filateli.

Än en gång, jag beklagar att vi måste göra detta. Vi hade verkligen sett fram mot att få träffa dig nu i mars.

Mats Söderberg

Ordförande i utställningskommittén

2022-01-15

Posta en kommentar