Marknadsför Frimärkets Dag

Runt om i landet planeras det för Frimärkets Dag nu på lördag den 13 oktober och det sker som framgår i vårt reportage på en rad olika sätt. Mycket handlar om en bra marknadsföring och ett bra program för att få många besökare.

I Katrineholm satsar man alltid stort och i går kom Leif Molin och Håkan Larsson de 30 milen ned till Skillingaryd för att hämta tio ramar med tillbehör. Det går att låna kostnadsfritt till Frimärkets Dag.

Roger Andersson i Västerås Filatelistförening presenterade föreningens annons i VLT och det kommer ytterligare en i morgon.

Skivaryds Samlarklubb har annonserat stort inför sina två evenemang, lördag förmiddag i Vaggeryd och lördag eftermiddag i Skillingaryd.  Man har flera studiecirklar och kulturprogram under året  tillsammans med Studieförbundet NBV och kan därmed få annonsbidrag.

Tidningen Värnamo Nu har en speciell plats på City Gross i Värnamo som även nyttjas av Värnamo Filatelistförening. Den används året om för olika utställningar. De senaste månaderna har Ronald Fasth visat ett openexponat om brottning och nu kommer det att handla om Värnamofrimärkena 100 år som sammanställts av Niclas Eriksson och Per Bunnstad.

Vår sida med bilder med mera kring Frimärkets Dag 2018 finns på denna länk.

Posta en kommentar

En enda kommentar
  1. Eric Johansson skriver:

    Hej

    I tre veckor har vårt varuhus http://www.etage shopping event/se
    haft reklam på sin hemsida.
    Lokaltidnigen ttela.se annons onsdag 10 okt. plusgratistidningarna 7 dagar Trollhättan plus notis och en annons i Vänersborgaren