London 2020 flyttas till februari 2022

I dessa tider med stora och omvälvande händelser i vår omvärld beroende på coronaviruset har man nu meddelat från London att utställningen London 2020 inte blir av i maj som planerat. Arrangemanget kommer i stället att genomföras den 19–26 februari 2022.


– Det blir under samma premisser som det var planerat för nu i maj och som jag tolkar det så kvarstår antagningarna av våra exponat till det tillfället. Mer information kommer säkert att erhållas när allt har kommit på plats i utställningsledningens fortsatta planering, säger Jan Berg som är svensk kommissarie – alltså lagledare för de svenska utställarna.

– Eftersom det inte längre är aktuellt att nu försäkra era exponat så kommer jag att börja återbetala era inbetalda premier under kommande helg.

Nästa FIP-utställning som Jan Bergär utsedd som kommissarie till är Cape Town International Stamp Exhibition som genomförs i Sydafrika den 17–20 mars 2021.
– Jag kommer i närtid att skicka ut information men känner du redan idag att du gärna vill ställa ut i Sydafrika så skicka en rad till mig, så vet jag.

– Var rädda om er och ägna mycket tid till era frimärken, avslutar Jan Berg.

Kongresscenter i London

Posta en kommentar