FIP – Internationell filateli överlever pandemin

FIP Fédération Internationale de Philatélie är en världsomspännande organisation för att utveckla och samarbeta runt filateli, skriver i det senaste numret i tidningen FLASH att internationell filateli överlever den pågående pandemin.

Osäkerhet
En varm hälsning till er alla. Det är min starka önskan att 2021 kommer att ge dig stor framgång och lycka. Att säga att året 2020 har varit utmanande skulle vara ett allvarlig underskattning. Just när de första vaccinerna har släppts ser vi nya utbrott i många av våra medlemsländer. Vi fortsätter att se nästan dagligen nya utbrott av COVID-19 över hela jorden.

Jag ser fram emot framtiden med en säkrare värld. Det senaste året har inneburit en nästan total oförmåga att planera eller planera med någon grad av kunskap om att våra planer kommer att realiseras när de har beslutats. För att ange hur osäker den aktuella situationen är, måste jag informera er om att jag bara under den senaste veckan har underrättats att först, Alpes Adria, en FIP-sponsrad utställning som redan omplanerats till Tarvisio, Italien i juni 2021, hade skjutits upp igen. och då Emil Buhrmann, ordförande för CAPE TOWN 2021 FIP World Exhibition informerade mig med sorgligt hjärta om att den första någonsin FIP: s världsutställning som hålls i Sydafrika, CAPE TOWN 2021 har återigen skjutits upp till ett datum som ska fastställas senare.

… (läs resten i nedanstående FLASH 131 som är på engelska)

Den filateliska världen har inte dött men den har framgångsrikt återuppfunnit sig själv. Auktionshusen är mer framgångsrika än någonsin, och hemkarantän har omdirigerat så många människor att återuppliva sin hobby. Medan vi lever med svårigheter och sorg är jag säker på att världen kommer att återgå till det normala.

Bernard Beston
FIP President

Posta en kommentar