Dags för mässa i Svedala

Till helgen är det dags för den traditionella, stora frimärks- och vykortsmässan i Svedala och även SFF kommer att ha ett bord där. Lars Nordberg visar bland annat Samlamera på storbild.
 
Svedala Unga Frimärkssamlare är en av Sveriges största och mest aktiva föreningar för frimärksintresserade ungdomar i åldern 7–25 år. Varje år arrangerar klubben frimärks- och vykortsmässan Stamps in Svedala – alltså Frimärken i Svedala.

Nu den 10–11 september 2016 är det dags för 18:e upplagan av mässan. På mässan finns förutom handlarna även Postnord och Posten Åland.

– Mässan är södra Sveriges största årligen återkommande frimärks- och vykortsmässa. Mässan lockar varje år flera hundra besökare i alla åldrar, från ung till gammal – här finns något för alla, säger Bodil Jeppsson hos arrangören.

Posten Åland har i år tagit fram ett utställningsfrimärke och utställningskort till mässan. Detta finns att köpa i Posten Ålands monter. Kortet och frimärket föreställer fontänen på Stortorget i Svedala.

Det finns även en cafeteria, ett lotteri samt möjlighet att få information om frimärkssamlande av Svedala Unga Frimärksamlare och Sveriges Filatelistförbund.

Mässan äger rum i Kyrkskolans gymnastiksal, Malmövägen Svedala.

• Mer info: www.sufs.se/sis

Utstkort_2016_Svedala-107x

Posta en kommentar