Bulletin 2 från Eslövia 2021

Bulletin 2 kan du bland annat läsa om vem som ställer ut och vad dom tänker ställa ut. Det är nu exakt en månad till utställningen öppnar.

Nu är vi på god väg att realisera Eslövia 2021. Corona och dess konsekvenser har i likhet med resten av samhället påverkat oss och lett till ändrade planer. Som alla förhoppningsvis redan vet har vi flyttat utställningen till hösten och som det ser ut idag (september) borde vi kunna klara av det. Dock så kommer vi givetvis att följa de rekommendationer och regler som gäller i november.

I utställningskommittén blir det också lite ändringar. På grund av sjukdom kan tyvärr Valter Skenhall inte vara kommissarie utan ersätts av Rikard Azelius som med benäget bistånd övertar rollen. Vi önskar Valter snar bättring och ser fram emot att se honom åter på utställningen. För utställarna blir det endast en förändring; till vilken adress exponaten eventuellt skall skickas, i övrigt sker inga förändringar.

Jag är mycket tacksam för att både utställare och handlare visar tålamod och förståelse för denna situation där vi inte kan vara 100% säkra på vad vi får göra eller inte, men som ändå fortsätter att stödja oss genom fortsatt deltagande. Vår planering har stött på både det ena och det andra, men vi arbetar hängivet för att vi alla skall kunna ses på Eslövia och ser fram mot en intressant utställning.

Välkomna till Eslövia 2021!
Ulf Nilsson
Ordförande i utställningskommittén

Läs mer på Eslövias hemsida.

Posta en kommentar

En enda kommentar
  1. Grattis till arrangörerna av ESLÖVIA 2021! Det var länge sedan en nationell utställning i Sverige hade så många exponat som på förhand lovar mycket gott. Mästarklassen har fyra otroligt bra exponat, alla tänkbara vinnare av utställningens Grand Prix. I tävlingsklasserna är fantastiska exponat som vi nu återser sedan lång tid tillbaka, eller som vi vet har förstärkts mycket de senaste åren med nya tillskott av material. Det är ett fantastiskt startfält i traditionell filateli och posthistoria, jag längtar efter att få se alla dessa samlingar – jag längtar till Eslöv!
    Jonas Hällström
    Chefredaktör Nordisk Filateli