Aktuellt från kansliet – tufft just nu

På kansliet har vi just nu stora problem på grund av extrem hög arbetsbelastning samt att svara på frågor i samband med felaktiga påminnelsefakturor. Dessutom har vi mängder av medlemmar som undrar vad det är för folk som håller på att försöka skjuta förbundets verksamhet i sank.
Det här har betytt att vi ligger oerhört efter i vårt arbete och måste beklaga att vi just nu inte hinner med allt som vi borde göra. Vi kommer inte heller att svara i telefon i samma utsträckning som tidigare.
Därtill är en av oss på kansliet just nu sjukskriven.
Vi hoppas ni har överseende med detta och att ni i första hand kontaktar oss per e-post: kansli@sff.nu. Vårt mål är ju hela tiden att serva er medlemmar på bästa sätt men när ett antal ”föredettingar” saboterar för oss är det inte heller lätt att ha den rätta arbetsglädjen. Vi har också vår kongress att tänka på i april och det är många arbetstimmar som behövs för att få den att fungera.

Samtidigt ber vi om ursäkt för de felaktiga påminnelser som gått ut till många medlemmar men medlemsregistret verkar ha en egen vilja som vi har svårt att styra över.

Posta en kommentar

En enda kommentar
  1. christer grimbrandt skriver:

    Alla samlar värna om vårt förbund på bästa sätt ,vår hobby är underbar.

Drivs av Wordpress, av Cynatic