A4-sida stals på Baltex

Vi vill göra alla uppmärksamma på en stöld av en A4-sida från ett exponat på Baltex i Malmö i helgen.

Någon stal en sida ur ett exponat, det som visas nedan.

Om någon har upplysningar kring de stulna objekten går det bra att kontakta SFF-kansliet på 0370–70566 eller kansli@sff.nu.

140903_stulet_objekt

Posta en kommentar

3 kommentarer
 1. Lars Haagen skriver:

  Tyvärr är det så att för att komma in i ramarnas övre del behövs ett verktyg som går att köpa överallt. Tar man rätt ram tar det c:a 30 sekunder att ta bort en låsning och lyfta ut ett blad.
  Ett sätt att motverka detta vore att fräsa upp spår så det går att sätta långa låsningar både upptill och nedtill på ramen. I dag sätter man två långa på utsidan av ramen och tre korta upptill och nedtill.
  Med fem gångar mellan ramarna i aktuellt rum är det omöjligt för den som har bevakningen i rummet att vara på plats om någon bestämmer sig för att stjäla ett blad.
  Mvh
  Lasse

 2. Pia Börjeson skriver:

  Fulare än så här kan man inte bete sig!
  Jag hoppas att den här bilden får så stor spridning som möjligt; den bör kopieras och skickas runt bland alla samlare så att stämplar och andra kännetecken kan finnas till hands. Måtte tjuven aldrig kunna få glädje av något på bladet!

 3. Tommy Abrahamsson skriver:

  Oblat/säkerhetstejp på ramens ovan och nederkant?
  Svårt med folk som inte tar fasta på mitt och ditt, jag vore tacksam om ni kunde länka bild så filatelist forum kan dela ovanstående information, håller ögonen öppna och hoppas verkligen den dyker upp
  Mvh Tommy

Drivs av Wordpress, av Cynatic